Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Данный раздел создан для максимально-возможного оперативного решения технических и иже с ними проблем с материалом на ресурсе Киношка.
Все темы оформляются в определенной форме:
Название темы - название материала (копия названия с Киношки)
Описание темы - краткое описание проблемы (несоответствие описания, актеров,.. конкретному фильму; дубликаты материалов; битые файлы;...)
Сообщение -
![]() ![]() |
14.7.2008, 1:58
|
|
|
Любитель ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30 Регистрация: 13.7.2008 Пользователь №: 2428 Спасибо сказали: 0 раз(а) Вставить ник Цитата |
Чому у вас так мало фільмів для Українців? Невже зараз проблема дістати фільми з Україномовним дубляжем? Якщо так, то я допоможу вам. Ось місця звідки можна скачувати фільми у гарній якості і з професійним українським дубляжем:
1. Іноземні фільми дубльовані Українською http://monarh.infostore.org/info/2568119 2. Іноземні мультфільми дубльовані Українською http://newfilms.infostore.org/info/2111991 3. Українські мультфільми http://greher.infostore.org/info/2028720 4. Українські фільми http://all-cinema.infostore.org/info/2730164 Ще інформацію про Україномовне кіно можна знайти тут: http://www.vox.com.ua/forum/index.php?showtopic=486 А от ще одне шикарне місце для скачування Україномовних фільмів та мультфільмів: http://infostore.org/info/1038046 |
|
|
|
17.7.2008, 15:29
|
|
|
Любитель ![]() ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 30 Регистрация: 13.7.2008 Пользователь №: 2428 Спасибо сказали: 0 раз(а) Вставить ник Цитата |
До речі, українофобія - не бажання розміщувати фільми з українською мовою - це офіційна позиція власників IPnet, чи просто "вільна творчість" редакторів і модераторів "Кіношки"?
Це запитання до того, що моя офіційна позиція полягає у небажанні фінансувати українофобів з власної кишені. Тому, якщо в найближчі кілька місяців ставлення до Українців на "Кіношці" не покращиться, то і я, і мої знайомі, і знайомі знайомих просто бойкотуємо "Кіношку" і змінимо провайдера. Тільки й усього. |
|
|
|
17.7.2008, 15:57
|
|
|
Киноман ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Редактор Сообщений: 474 Регистрация: 3.10.2007 Пользователь №: 50 Спасибо сказали: 10 раз(а) Вставить ник Цитата |
До речі, україноманія - насильне насадження фільмів з українською мовою на Кіношці - це вже схоже на шовінізм. І якщо, ви, шановний а також ваші знайомі, і знайомі ваших знайомих лише купка нацистів, то буду лише вдячна за ваш байкот. Оскільки неприйняття насилля - офіційна позиція Кіношки.
Друге, редактори і модератори співпрацюють з Кіношкою на добровільних і безоплатних засадах (не знаю, правда, про інших адміністраторів))) , так, що в цьому питанні за свої грошики можете бути спокійні. І втретє, ніхто не забороняє, звернутися до адміністрації з проханням приєднатися до лав модераторів і заливати на Кіношку стільки україномовних фільмів, скільки витримає сервер. |
|
|
|
17.7.2008, 16:30
|
|
|
До речі, україноманія - насильне насадження фільмів з українською мовою на Кіношці - це вже схоже на шовінізм. Таку фігню могла ляпнути лише особа не української національності. Дивно, чому всі українофоби, вважають законну боротьбу Українців за свої права - шовінізмом. А своє паскудне ставлення до прав корінного населення цієї країни, ледь не боротьбою за свободу слова і права людини. Тим більше, що все чого я вимагаю -це свободи вибора, хай буде фільм у кількох варіантах: україномовному і будь-якому іншомовному. Щоб кожна людина САМА могла вибрати, якою мовою їй дивитися кіно. Дуже погано, що зараз за відвідувачів це вирішує якась українофобка riply. |
|
|
|
17.7.2008, 16:48
|
|
|
Киноман ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Редактор Сообщений: 474 Регистрация: 3.10.2007 Пользователь №: 50 Спасибо сказали: 10 раз(а) Вставить ник Цитата |
Таку фігню могла ляпнути лише особа не української національності. Дивно, чому всі українофоби, вважають законну боротьбу Українців за свої права - шовінізмом. А своє паскудне ставлення до прав корінного населення цієї країни, ледь не боротьбою за свободу слова і права людини. Тим більше, що все чого я вимагаю -це свободи вибора, хай буде фільм у кількох варіантах: україномовному і будь-якому іншомовному. Щоб кожна людина САМА могла вибрати, якою мовою їй дивитися кіно. Дуже погано, що зараз за відвідувачів це вирішує якась українофобка riply. Я не вирішую, якою мовою Вам, шановний, дивитись кіно. І нічого не маю проти україномовних фільмів, а також українського перекладу/дубляжу. І буду лише рада, якщо за Вашою допомогою, Кіношка збагатиться фільмами з українським перекладом. Але, той факт, що на даний момент на Кіношці склалась ситуація, що не задовольняє особисто Вас, не дає Вам, Іарослав, права звинувачити адміністрацію в українофобіїї, а також брискати тут слиною, тупати ногами і волати, наче ображена мала дитина. |
|
|
|
17.7.2008, 17:27
|
|
|
І буду лише рада, якщо за Вашою допомогою, Кіношка збагатиться фільмами з українським перекладом. Я вже написав приватні повідомлення до адміністраторів з проханням надати мені права модератора. На той випадок, якщо раптом вони "не дійдуть" до адресатів, я напишу своє прохання ще й тут. Шановна адміністрація "Кіношки"! Прошу надати мені права модератора, з тим щоб я допоміг Вам у забезпеченні права Українців на перегляд фільмів Рідною Мовою. Зобов'язуюся завантажувати на "Кіношку" іноземні фільми з українським перекладом, а також україномовні фільми зроблені в Україні. |
|
|
|
17.7.2008, 17:56
|
|
|
UATeam.Net Группа: Главные администраторы Сообщений: 449 Регистрация: 26.9.2007 Из: Київ Пользователь №: 1 Спасибо сказали: 20 раз(а) Вставить ник Цитата |
1) якщо врахувати ваше бажання заливати фільми на кіношку - і тут мене аж ніяк не турбує мова фільму - то я завжд підтримаю, і якщо буде сприйнято адміністрацією наура - тоді я лише за.
2) але, враховуючи те, що я прочитав вище, скажу одне - всі модератори (і інші члени адміністрації,...) ПОВИННІ бути стриманими на форумі з будь-якої теми!!!! це закон! тобто, як завгодно захищайте свої позиції з будь-якої теми, але, модератори - ніколи не повинні забувати що вони перш за все "взірець порядку і правил на форумі"!!! від себе: в дискусію по темі я вступати не збираюсь ніяк. її учасники - стримуйтесь хоча б в висловлюванні щодо друг друга! П.С. кандидатура Ярослава буде розглядатись адміністрацією. |
|
|
|
17.7.2008, 18:30
|
|
|
Киноман ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Редактор Сообщений: 459 Регистрация: 28.10.2007 Из: не важно где, главное что всех могу достать! Пользователь №: 452 Спасибо сказали: 10 раз(а) Вставить ник Цитата |
До речі, українофобія - не бажання розміщувати фільми з українською мовою - це офіційна позиція власників IPnet, чи просто "вільна творчість" редакторів і модераторів "Кіношки"? Дозвольте запитати, чому Ви вирішили, що на Кіношці присутнє "небажання розміщувати фільми з українською мовою"? Наскільки я бачу, деякі Ваші прохання на завантаження фільмів розміщені в Столі замовлень вже виконані, тобто не ігноруються і не видаляються. Відсутність великої кількості україномовних фільмів на порталі можу пояснити лише тим, що до Вас це питання не стояло так принципово - ніхто так жагуче не просив викладати такі фільми. Решту користувачів задоволняло те що є, або ж були прохання щодо заміни та додавання окремих файлів. Тому Ваші звинувачення я вважаю безпідставними і недоречними. Будь ласка - створюйте теми, давайте конкретні лінки якщо маєте у вже існуючі теми і Ваші прохання будуть виконані по мірі можливості. Ресурс створений в першу чергу для його користувачів і для задоволення їх (тобто наших з Вами) побажань. |
|
|
|
17.7.2008, 18:58
|
|
|
Будь ласка - створюйте теми, давайте конкретні лінки якщо маєте у вже існуючі теми і Ваші прохання будуть виконані по мірі можливості. Ресурс створений в першу чергу для його користувачів і для задоволення їх (тобто наших з Вами) побажань. Добре, буду додавати конкретні лінки у конкретні теми. І закликаю всіх Українців чинити так само! Наша сила - у єдності. Лише спільними зусиллями ми зможемо захистити свої права. |
|
|
|
17.7.2008, 19:55
|
|
|
Киноман ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Редактор Сообщений: 459 Регистрация: 28.10.2007 Из: не важно где, главное что всех могу достать! Пользователь №: 452 Спасибо сказали: 10 раз(а) Вставить ник Цитата |
Добре, буду додавати конкретні лінки у конкретні теми. І закликаю всіх Українців чинити так само! Наша сила - у єдності. Лише спільними зусиллями ми зможемо захистити свої права. Сподіваюсь, що надалі всі питання будуть вирішуватись легко і цивілізовано) Вітаю на форумі та дякую за активність!) |
|
|
|
17.7.2008, 20:13
|
|
|
ФІЛЬМИ ДЛЯ ЯКИХ НЕМАЄ ОКРЕМОЇ ТЕМИ - ТОМУ ПИШУ ТУТ.
ПРОШУ ДОДАТИ УКРАЇНОМОВНІ ВАРІАНТИ! Вгадай, хто? / Guess Who? Жанр: комедія Рік виходу: 2005 Країна: США Режисер: Кевiн Роднi Саллiван Актори: Бернi Мак, Ештон Катчер, Зоi Салдана, Джудiт Скотт, Шеррi Шеферд Сюжет: Афро-американець Персi Джонс вважаe, що руки його дочки гiдний лише найкращий хлопець у свiтi. Тому коли дiвчина закохуeться i справа йде до весiлля, Персi проводить розслiдування щодо майбутнього зятя, Саймона Грiна, i бачить, що цей юнак - перспективний бiржовий службовець без плям у бiографii. Але, познайомившись з Саймоном, Персi дiзнаeться жахливу правду: наречений його дочки... бiлий. Тривалість:01:45:05 Якість: DVDRip Відео: XviD, 720x406, 962 кб/с Аудіо: український багатоголосий закадровий переклад, AC3 5.1,384 кбс http://infostore.org/info/5731782?refer=2568119 |
|
|
|
17.7.2008, 20:19
|
|
|
Золотий пил / The Claim
Жанр: драма Країна: Канада, Франція, Велика Британія Рік виходу: 2000 Режисер: Майкл Вінтерботтом У ролях: Пітер Муллан, Мілла Йовович, Уес Бентлі, Настасья Кінскі, Сара Поллі, Ширлі Хендерсон Північна Америка. Розпал "золотої лихоманки". Після тривалої подорожі засніженими просторами Скелястих гір вигляд сяючих у сутінках злитків золота затьмарив розум Деніела Діллона. Під впливом алкоголю і жадоби до золота він продає свою дружину і дитину за ділянку землі, що приховує у своїх надрах дорогоцінний метал. Двадцять років потому це місце перетворюється у велике місто, де, розбагатівши, Діллон стає некоронованим королем. Повернення його дружини і вже дорослої доньки у місто неминуче призведе до трагічних наслідків... Тривалість: 02:00:52 Якість: DVDRip Відео: XviD, 720х544, 1226 кб/с Аудіо1: Український професійний багатоголосий переклад, MP3, 192кб/с http://dixata-video.infostore.org/info/5731729?refer=2568119 |
|
|
|
17.7.2008, 20:23
|
|
|
Ромео + Джульєтта / Romeo + Juliet
Жанр: детектив / драма / мелодрама Країна: США Рік виходу: 1996 Режисер: Баз Лурманн Сценарій: Вільям Шекспір (пьеса), Крейг Пірс, Баз Лурманн Прод'юсери: Баз Лурманн, Габріелла Мартінеллі Оператор: Доналд МакЕлпайн Художник: Кетрін Мартін Композитор: Неллі Хупер Монтаж: Джілл Білкок Костюми: Кім Берретт У ролях: Леонардо ДіКапріо (Ромео), Клер Дейнс (Джульєтта), Джон Легуізамо (Тибальд), Харольд Перріно (Меркуціо), Піт Постлетуейт (отець Лоренцо), Пол Сорвіно (Фульхенсіо Монтеккі), Брайан Деннехі (Тед Капулетті), Пол Радд (Дейв Паріс), Вонді Кертіс-Холл (Капітан Принц), Міріам Марголіс (Няня Джульєтти), Джессі Бредфорд (Бальтазар), М. Еммет Уолш (Аптекар), Зак Орт (Грегорі), Джеймі Кеннеді (Самсон), Деш Майхок (Бенволіо), Вінсент Лареска (Абрам), Карлос Мартін Манзо Оталора (Петруччо), Христина Піклз (Керолай Монтеккі), Даєн Венора (Глорія Капулетті), Педро Альтамірано (Пітер), Джон Стерліні (Різничий), Херріет Сенсом Харріс (С'юзан Сантандіанго), Майкл Корбетт (Річ Ранчідіс), Едвіна Мур (Телеведуча), Куіндон Тарвер (Хлопчик з хору) Дія п'єси переноситься в Америку і адаптується під сучасну молодь і безумство мегаполісу з футуристичною гротескністю, але зі збереженням чарівної поетичної мови, вкладеної в уста двох ворогуючих сімей. Проте... переказувати цей класичний сюжет немає ні бажання, ні потреби. Це потрібно бачити! Бо це - Шекспір! І навіть американці не змогли зробити його менш геніальним. Тривалість: 01:55:15 Якість: DVDRip Відео: XviD, 720х304, 1417 кб/с Аудіо1: Український професійний багатоголосий переклад(віршований), MP3, 192кб/с http://infostore.org/info/5731650?refer=2568119 |
|
|
|
17.7.2008, 20:27
|
|
|
Серця в Атлантиді / Hearts in Atlantis
Жанр: мелодрама/містика Країна: США , Австралія Рік виходу: 2001 Режисер: Скотт Хікс У ролях: Ентоні Хопкінс, Антон Єльцин, Хоуп Дейвіс, Міка Бурем, Дейвід Морз, Алан Тудік, Том Бауер, Селія Вестон, Адам Лефевр, Вілл Ротхаар, Тіммі Рейфснайдер, Сара Хемілтон Фотограф Боббі Гарфілд (Морз) приїздить на похорон давньої знайомої у місто, де пройшло його дитинство, і згадує літо, яке назавжди змінило його життя. Того літа 10-річний Боббі познайомився з Тедом Бротіганом (Хопкінс) - добрим і таємничим чоловіком, котрий вмів читати чужі думки і намагався сховатися від зловісних «людей у чорному»... У своїх останніх творах Стівен Кінг менше уваги приділяє містиці та потойбічним силам; тепер «короля жахів» більше цікавлять звичайні людські стосунки та роздуми про життя. Картину австралійця Хікса (номінант на «Оскар-96» за режисуру драми «Блиск») знято за оповіданням «Маленький чоловік у жовтому пальто», яке увійшло до чергового збірника Кінга «Серця в Атлантиді». Зйомки стрічки проходили у Річмонді (Ванкувер). Головні ролі чудово зіграли досвідчений Хопкінс та юний російський емігрант Антон Єльцин («І прийде павук»). «Ми живемо у час «стріляй-та-тікай» фільмів, нервових постановників, волаючих продюсерів - навколо лише дія, і це часто виглядає безглуздо і дратує, - каже Хопкінс. - «Серця в Атлантиді» - це дуже зворушлива історія. Мені подобаються такі маленькі, розумні та красиві стрічки». Картина зробила непогані збори в американському прокаті (24 млн. доларів), хоча й не стала хітом. Тривалість: 01:36:49 Якість: DVDRip Відео: кодек: XviD, розмір кадру: 704х296, бітрейт: 1614 кб/с Аудіо1: Український професійний багатоголосий переклад, MP3, 192кб/с http://infostore.org/info/5731623?refer=2568119 |
|
|
|
17.7.2008, 22:23
|
|
|
Погрози - це частина політики IPnet?
Мені здавалося, що ми більш-менш вирішили питання (принаймні на словах, бо реально ще ніяких зрушень я не помітив), а тепер ваш модератор shura шле мені приватне повідомленне, в якому погрожує "нагородити" мене баном, якщо я не припиню відстоювати права Українців. Тому прошу адміністрацію "Кіношки" дати мені пряму відповідь на питання: "Українофобія - це офіційна політика IPnet по відношенню до абонентів, що є Українцями за національністю, чи це "вільна творчість" окремих ваших модераторів?". Якщо це політика IPnet - скажіть про це прямо і я завтра ж розірву свій договір з IPnet. Якщо це просто нездорова поведінка окремих ваших модераторів-українофобів, то поміняйте їх на більш адекватних. Чекаю на вашу відповідь! |
|
|
|
17.7.2008, 23:13
|
|
|
поважний анонСіст ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Модератор Сообщений: 581 Регистрация: 15.10.2007 Из: под Рипли ))) на один плевок от Джаст Ми Пользователь №: 209 Спасибо сказали: 97 раз(а) Вставить ник Цитата |
Погрози - це частина політики IPnet? Мені здавалося, що ми більш-менш вирішили питання (принаймні на словах, бо реально ще ніяких зрушень я не помітив), а тепер ваш модератор shura шле мені приватне повідомленне, в якому погрожує "нагородити" мене баном, якщо я не припиню відстоювати права Українців. Тому прошу адміністрацію "Кіношки" дати мені пряму відповідь на питання: "Українофобія - це офіційна політика IPnet по відношенню до абонентів, що є Українцями за національністю, чи це "вільна творчість" окремих ваших модераторів?". Якщо це політика IPnet - скажіть про це прямо і я завтра ж розірву свій договір з IPnet. Якщо це просто нездорова поведінка окремих ваших модераторів-українофобів, то поміняйте їх на більш адекватних. Чекаю на вашу відповідь! Разьясняю для альтернативно одаренных националистов. К апнету я имею отношение косвенное. Всего лишь юзер и не более. Если ты внимательно читал мое сообщение тебе в ЛС, то я прислал ссылку на оскорбление с твоей стороны в адрес Рипли. От неё поступила жалоба и я тебя предупредил без наказания. Причем к украинскому, русскому, албанскому или любому другому языку это не имеет никакого отношения. Напишу еще раз тут. Если ты не прекратишь нести чушь, то бана тебе не миновать. Это было последнее публичное обьяснение, так как это не по правилам. И еще советую тебе прочитать эти самые правила. На всякий случай сообщаю, ОБСУЖДЕНИЕ ДЕЙСТВИЙ МОДЕРАТОРА НАКАЗУЕМО. Но это я тоже тебе прощаю на первый раз. Если ты уже пришел сюда, то веди себя не как националистическое быдло. И на последок: заполни хотя бы инфу в своем профиле. Это покажет твое уважение к остальным пользователям. Все вопросы писать в ЛС |
|
|
|
18.7.2008, 10:14
|
|
|
Киноман ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Редактор Сообщений: 207 Регистрация: 18.10.2007 Из: героев сталинграда Пользователь №: 234 Спасибо сказали: 3 раз(а) Вставить ник Цитата |
лично я не понимаю суть проблемы!
на киношке выкладываються те фильмы. темы про которые открыты в столе заказов. спасиба администрации и всем всем. кто исполняет наши просьбы. ни кому еще не было отказано. цензуры по какому то ни было принцыпу нету-выкладываються все жанры, не зависимо от языка перевода или чего либо другого. никто ведь не отказывает в публиковании украиноязычных фильмов? просто раньше этот вопрос не стоял остро, поэтому и базы нету. а теперь раз есть желание-будет пополнение фильмов! просто нужно время. все таки кроме заливания фильмов у людей есть еще куча других обязаностей. схід і захід разом! |
|
|
|
18.7.2008, 10:33
|
|
|
UATeam.Net Группа: Главные администраторы Сообщений: 449 Регистрация: 26.9.2007 Из: Київ Пользователь №: 1 Спасибо сказали: 20 раз(а) Вставить ник Цитата |
трошки ще раз вклінюсь:
1) користувачі, модератори, редактори та інші - ще раз хоч якийсь натяк на образу іншого за будь-якої причини будь-якими словами - забаню на декілька днів!!! будь-ласка, продовжуйте дискусію, але ж стримано!!!!! 2) відносно фільмів: розясню дещо: на Кіношку додаються перш за все новінки!!!!! вони в пріоритеті!!!! потім, додаються інші фільми, який попались на очі (відомі, популярні, тощо) дуже малочисельній групі люлдей, які мають право вносити фільми в базу Кіношки!!!! також, потім, фільми, точніше файли, які треба замінити в вже існуючих фільмах на кіношці. потім, і лише потім (а це тоді, коли вже просто немає на це часу) ми додаємо фільми із стола замовлень!! і тут трошки подробиць: Стіл замовлень був придуман особисто мною з власної ініціативи, на безоплатних засадах!!! Я і декілька інших осіб - додаємо "замовлені" фільми в той час, якого у нас просто немає, бо є ще безліч інших робочих обовязків!!! і якщо я (або будь-хто із нашої команди) не захочу, то не додам жодне із замовлень! я все пояснив???!!! і як це не парадоксально, до сих пір, жодному із замовленників, не було відмовлено в додаванні його замовленого фільму! ніяка причина, навіть якщо замовник мій заклятий ворог, не зможе зупинити мене перед додаванням замовленого фільму! Емоції і роботу я ще вмію поки що відрізняти! Затримки - так, існують, як бачите зараз багато тем в Столі замовлень які ще не додані. але, по-перше, практично ВСІ замовлені фільми (їх файли вже готові і лежать на сторах в очікуванні додавання в базу!!!), по-друге, причина затримки банальна і я її пояснив вище (графік роботи)! отже, можете не писати в своїм темах-замовленнях фрази а-ля "чому до сих пір", "вам що важко" тощо.. |
|
|
|
18.7.2008, 12:32
|
|
|
Що чує Українець, коли хоче подивитися фільм Рідною Мовою?
...якщо, ви, шановний а також ваші знайомі, і знайомі ваших знайомих лише купка нацистів... ...україноманія - насильне насадження фільмів з українською мовою на Кіношці - це вже схоже на шовінізм...
|
|
|
|
18.7.2008, 12:35
|
|
|
Разьясняю для альтернативно одаренных националистов. Если ты уже пришел сюда, то веди себя не как националистическое быдло. Дякую за компліменти. Українці, ми шовіністи, нацисти і націоналістичне бидло, тому що хочемо дивитися кіно рідною мовою, і ще, мабуть, тому що ми живимо в Україні. Ну, не виздихали ми всі під час Голодоморів. Яка трагедія! Я хочу сказати тільки одне - українофобствуйте далі. Ні цього сайту, ні цього провайдера для мене більше не існує. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Текстовая версия | Сейчас: 4.9.2010, 0:42 |
| .: Цитата - Афоризмы :. | Мод
Цитата © Slepec |
||||
|---|---|---|---|---|---|
-Сударыня, не могли бы вы разменять мне сто долларов? |
|||||
|